Ons team2019-06-07T08:25:32+00:00

Ons team

Alleen het beste

Om er zeker van te zijn dat we je paard de beste zorg kunnen bieden, zorgen we ervoor dat onze medewerkers altijd de beste prestaties kunnen geven. Onze paardenartsen volgen op regelmatige basis bijscholingen, je altijd kunt vertrouwen op onze expertise.
Al onze medewerkers hebben ervaring en werken met liefde voor het vak.

Team de Molenweg

Over ons

Florence Gorter

Paardenarts

Graag wil ik mijzelf even aan u voorstellen. Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Tijdens mijn studie heb ik een groot aantal stages gelopen bij paardenklinieken in binnen- en buitenland. Het laatste jaar van mijn studie heb ik me uitsluitend gericht op de geneeskunde van het paard. Direct na mijn afstuderen ben ik als paardendierenarts gaan werken. In mei 2008 ben ik gestart met mijn eigen praktijk die inmiddels is uitgegroeid tot Paardenkliniek De Molenweg.

Als klein meisje was ik al helemaal gek van paarden. Tijdens mijn tienerjaren was ik erg fanatiek met mijn twee Haflingers, die ik zowel onder het zadel als in het twee-span reed. Zij genieten inmiddels van hun pensioen.

In mijn spaarzame vrije tijd klim ik zelf ook nog graag op de rug van mijn KWPN merrie, waarmee ik een beetje dressuur, een beetje spring en af en toe een crosstraining doe.

Mijn Rhodesian Ridgeback zorgt ervoor dat ik zelf ook in conditie blijf. Al op de basisschool riep ik dat ik later dierenarts wilde worden. En gelukkig is dat ook echt zo leuk als het lijkt! Het contact met de vele verschillende paardeneigenaren, het onvoorspelbare (élke dag is anders) en de nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied maken deze job tot de mooiste die er is!

E: florence@paardenkliniekdemolenweg.nl

Paardenarts Sander Damen

Sander Damen

Paardenarts

Van jongs af aan zijn paarden een grote hobby voor mij geweest.
Later kwam daaruit voort dat ik dierenarts wilde worden, met als specialisatierichting paarden.

In 2017 heb ik mijn studie aan de Universiteit Gent met onderscheiding afgerond, waarna ik een internship heb doorlopen aan het Veterinair Centrum Someren in Brabant. Hier heb ik veel ervaring opgedaan, van het behandelen van koliekpaarden en andere intensive care-patiënten tot het verzorgen van veulens met velerlei problemen.

Na mijn werk in Brabant heb ik een half jaar gewerkt als dierenarts in het Drenthse Schoonloo, alvorens terug te keren naar Limburg. Als geboren Sittardenaar is er uiteraard niets mooier dan je vak uit te oefenen in de regio waar je vandaan komt, en dat doe ik met veel plezier.

E: sander@paardenkliniekdemolenweg.nl

Anouk Kerkchoffs

Anouk Kerckhoffs

Assistent

Mijn naam is Anouk Kerckhoffs, 26 jaar en ik woon in Sippenaeken (Belgie).

Na mijn vmbo opleiding heb ik de opleiding dierenartsassistente paraveterinair gevolgd op het Citaverde college, deze opleiding heb ik met succes afgerond in 2013. Omdat het destijds moeilijk was een baan te krijgen in deze branch, ben ik aan een nieuwe opleiding als verpleegkundige begonnen. Deze opleiding heb ik ook met goed gevolg afgelegd en daarna ben ik twee jaar werkzaam geweest als verpleegkundige.

Ik heb altijd al een hart voor dieren gehad zeker toen ik op 12 jarige leeftijd mijn eerste paardrijles kreeg was de liefde beklonken. Na een aantal jaren een pony in bruikleen te hebben gehad volgde een eigen paard, mijn trots Harley. Vanaf die tijd komt Florence als dierenarts bij mij. Daarna is mijn verzameling beginnen te groeien, Milo, Rocky en Lanos. Mijn passie voor dressuur kwam na de aanschaf van Lanos, met hem rijd ik op dit moment in de klasse M1.

Sinds april 2019 ben ik werkzaam bij Florence, als dierenartsassistente paraveterinair. Voor mij is deze baan een enorme uitdaging waarbij ik van mijn passie mijn werk maak.

Ik hoop U snel eens te zien in Paardenkliniek de Molenweg.

Armand Dobbelstein

Stalmedewerker

Binnenkort lees je hier meer informatie over Armand.

Jacques Stassen

Vliegende keeper

Jacques is de voormalige eigenaar van onze accommodatie en nog dagelijks bij ons op de kliniek te vinden. Hij houdt zich bezig met het terreinbeheer/-onderhoud en springt als ‘vliegende keep’ bij waar nodig.

  • Erkend paardenartsen

  • 24/7 bereikbaar

  • Alle faciliteiten in huis