Ons team2024-02-28T16:01:20+00:00

Ons team

Wie zijn wij?

Het team van de paardenkliniek bestaat uit 3 gemotiveerde dierenartsen, 2 assistentes-paraveterinair, en een stalverantwoordelijke. Wij werken samen met een Duitse chirurg die bij ons de operaties uitvoert. Met dit team is de zorg voor je paard in goede handen.

Hieronder stelt ieder van ons zich aan je voor.

Het team van de paardenkliniek, inclusief ondersteunende hulp

Over ons

Florence Gorter

Paardenarts

Graag wil ik mijzelf even aan u voorstellen. Ik ben in 2007 afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. In mei 2008 ben ik gestart met mijn eigen praktijk die inmiddels is uitgegroeid tot Paardenkliniek De Molenweg.

Als klein meisje was ik al helemaal gek van paarden. Tijdens mijn tienerjaren was ik erg fanatiek met mijn twee Haflingers, die ik zowel onder het zadel als in het twee-span reed.

In mijn spaarzame vrije tijd klim ik zelf ook nog graag op de rug van mijn KWPN merrie, waarmee ik een beetje dressuur, een beetje spring en af en toe een crosstraining doe.

Mijn Rhodesian Ridgeback zorgt ervoor dat ik zelf ook in conditie blijf. Al op de basisschool riep ik dat ik later dierenarts wilde worden. En gelukkig is dat ook echt zo leuk als het lijkt! Het contact met de vele verschillende paardeneigenaren, het onvoorspelbare (élke dag is anders) en de nieuwe ontwikkelingen in ons vakgebied maken deze job tot de mooiste die er is!

Tessa Van de Walle

Paardenarts

Tessa is in september 2023 afgestudeerd in Gent als dierenarts optie paard en maakt sinds februari 2024 deel uit van ons team.

Marc Trump

Chirurg (dipl. ECVS)

De operaties op onze kliniek worden verzorgd door de Duitse chirurg Marc Trump, Europees erkend specialist paardenchirurgie bij het ECVS. Marc heeft in de Verenigde Staten ervaring opgedaan als dierenarts, waarna hij zijn specialisatie in 2014 heeft volbracht in verbinding met de Universiteit van Zürich. Hij heeft een tijd in een Duitse paardenkliniek als chirurg gewerkt en is sinds enige tijd op zelfstandige basis als chirurg werkzaam.

Ellen Kuiper

Assistente

Noël Darding

Assistent

Ik ben Noel Darding en ik ben woonachtig in Maastricht. Ik was vanaf mijn 6de al te vinden in de stallen, op mijn 8ste ben ik bij Manege Cadier en Keer begonnen met paardrijden. Enkele jaren geleden kocht ik mijn eerste paard Guess who’s Back. Met Guess rijd ik momenteel ZZ-licht niveau op wedstrijd. Ik ben ontzettend blij dat ik de kans heb gekregen om deel te mogen uitmaken van het team van “Paardenkliniek de Molenweg”. Enthousiast en met veel zin ben ik mijn nieuwe job en ook uitdaging aangegaan bij deze prachtige paardenkliniek.

Armand Dobbelstein

Stalverantwoordelijke

Armand werkt al zijn hele leven met paarden en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op stal en verzorgt ook technische diensten op het terrein.

Lindsey Wijnen

Stalmedewerker

Lindsey is bij ons begonnen als stagiaire, dat beviel zo goed dat ze sinds 2023 een vaste medewerker is van ons team.

Maria & Coen Gorter

Ondersteuning

Maria en Coen zijn de ouders van Florence en ondersteunen samen de kliniek op velerlei manieren waar het kan.

Isa & Max

Terreinbewaking

Lynn

Mascotte